055 30 05 04 info@isopur.be

Waterzuivering

Home » Waterzuivering

Waterzuivering voor schoon, onbezwaard water voor al uw behoeften

Wij geloven in de kracht van schoon en gezond water. Daarom bieden we professionele waterbehandeling of waterzuivering voor uw huis of bedrijf aan. Onze team van experts werkt met de nieuwste methodes om ervoor te zorgen dat u altijd beschikt over schoon, onbezwaard water voor al uw behoeften.

Zuiveren van leidingen, drinkwater en regenwater

Of het nu gaat om het ontkalken van uw leidingen, het verwijderen van onzuiverheden uit uw (regen)water, of het zuiveren van uw drinkwater, wij hebben de oplossing. Waterhontharding en regenwaterfiltering helpen om de levensduur van uw sanitaire installaties te verlengen, wat op lange termijn kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw waterrekening. Kies voor Isopur voor de beste waterbehandeling voor uw huis of bedrijf.

Waterzuivering

Onze specialisaties

Waterzuivering: waterontharding

Waterontharding

water dat zacht is voor uw apparaten en voor uzelf

Waterzuivering: Regenwaterzuivering

Regenwaterrecuperatie en filtering

regenwater als krachtige resource

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen. Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Een offerte aanvragen

⭐⭐⭐⭐⭐

“Eén telefoontje volstaat en zaakvoerder Patrick komt langs om te checken wat er misloopt. In de mate van het mogelijke word je meteen gedepanneerd en is je installatie binnen de kortste keren opnieuw aan het draaien. Isopur is een correcte en eerlijke firma met heel wat ervaring. Een aanrader ! “

Frédéric D., Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Hebben voor ons een nieuwe gasketel en warmtepompboiler geïnstalleerd en de werken waren zeer correct en proper uitgevoerd. Nadien was nog een kleine aanpassing nodig in de instellingen en Patrick (de zaakvoerder) heeft dat heel snel komen doen, ze laten je met andere woorden niet in de steek. Ook voor kleine werken en onderhoud komen ze graag langs. “

Kristoff H., Ronse

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dank voor de snelle en goeie service, al 2 keer echt goed geholpen geweest!”

Rex Work and Safety, Nazareth

Isopur helpt je ook verder met

Verwarming

Verwarming

van cv-ketels over warmtepompen tot gehele verwarmingsinstallatie

Sanitair

Sanitair

van toilet tot welnessruimte

Airco

Airco

luchtregulatie in uw huis of bedrijf

Hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

ecologische verwarmingsinstallaties

Service en onderhoud

Service & onderhoud

van uw centrale verwarming