055 30 05 04 info@isopur.be

Verwarming

Home » Verwarming

Verwarming met hoogwaardige producten voor een aangename warmte

Bij Isopur helpen we u om een aangenaam klimaat te creëren in uw woning of bedrijf door centrale verwarming. We geloven in de kracht van kwalitatief hoogwaardige producten en onderdelen, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw cv-installatie. Ons voorkeursmerk is Vaillant. Contacteer ons gerust indien u een huidige installatie van een ander merk hebt.

Verwarming met Vaillant

Mogelijke opties voor verwarming

Verwarming op gas

Bij het installeren van een gasketel is het belangrijk om een erkende loodgieter in te schakelen. Een professionele plaatsing zorgt voor een efficiënte werking van uw gasketel, maar ook voor een veilige en betrouwbare installatie die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Regelmatig onderhoud door een erkende vakman is eveneens belangrijk om de veiligheid en efficiëntie van uw gasketel te waarborgen.

Vloerverwarming

Het is altijd heerlijk om op warme vloeren te lopen, toch? Vloerverwarming biedt dat comfort en meer. Het geeft een aangename, constante warmte af, is niet zichtbaar en neemt geen ruimte in beslag. Bovendien is het energie-efficiënt en gemakkelijk te bedienen met een thermostaat. En als dat nog niet genoeg is, kan het zelfs worden gebruikt met een energiezuinige warmtepomp om uw energiekosten te verlagen.

Verwarming met radiatoren

Kiezen voor radiatoren betekent een efficiënte verwarmingsoplossing die snel en comfortabel werkt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te regelen en uit duurzame materialen. Een uitgebreide keuze aan ontwerpen en kleuren zorgt ervoor dat radiatoren ook gezien mogen worden in uw interieur.

Verwarming met hernieuwbare energie

Uw woning of bedrijf verwarmen met hernieuwbare energie, betekent dat u gaat voor een duurzame, goedkopere manier van verwarmen met lage onderhoudskosten. U verkrijgt een hoger rendement dan met klassieke verwarmingsbronnen en bent niet afhankelijk van buitenlandse energiebronnen. Warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers will do the trick! Scroll door naar de tab ‘hernieuwbare energie’ voor verdere toelichting.

Verwarmen en koelen met airconditioning

Wist u dat u met een kwalitatieve airco net zo goed kunt verwarmen als koelen? Hierdoor vormt airco ook een optie om uw ruimtes te klimatiseren. Beperkte ruimte? Een airconditioning kan geïnstalleerd worden met of zonder buitenunit.

Bij Isopur kunt u terecht voor een breed scala aan verwarmingsinstallaties, namelijk:

Verwarming op gas

Verwarming op gas

voor een snelle, efficiënte en flexibele temperatuurregeling

Vloerverwarming

Vloerverwarming

voel de gezellige warmte van vloerverwarming onder uw voeten

Radiatoren

Radiatoren

functioneel en decoratief
Verwarmen met hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

duurzaam verwarmen met warmtepomp, zonneboiler of warmtepompboiler

Airco of airconditioning

Airco

koelen en verwarmen met binnen- en/of buitenunit

Onderhoud en herstelling van verwarming

Onderhoud, herstellingen en service

persoonlijke, snelle service en oplossing van iemand die uw installatie kent

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen.

Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Een offerte aanvragen

⭐⭐⭐⭐⭐

“Eén telefoontje volstaat en zaakvoerder Patrick komt langs om te checken wat er misloopt. In de mate van het mogelijke wordt je meteen gedepanneerd en is je installatie binnen de kortste keren opnieuw aan het draaien. Isopur is een correcte en eerlijke firma met heel wat ervaring. Een aanrader ! “

Frédéric D., Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Hebben voor ons een nieuwe gasketel en warmtepompboiler geïnstalleerd en de werken waren zeer correct en proper uitgevoerd. Nadien was nog een kleine aanpassing nodig in de instellingen en Patrick (de zaakvoerder) heeft dat heel snel komen doen, ze laten je met andere woorden niet in de steek. Ook voor kleine werken en onderhoud komen ze graag langs. “

Kristoff H., Ronse

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dank voor de snelle en goeie service, al 2 keer echt goed geholpen geweest!”

Rex Work and Safety, Nazareth

Isopur helpt je ook verder met

Sanitair

Sanitair

van toilet tot welnessruimte

Airco

Airco

luchtregulatie in uw huis of bedrijf

Waterontharding

Waterzuivering

optimalisatie van hard water en regenwaterhernieuwbare energie: verwarmen op groene, duurzame energie

 

Hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

ecologische verwarmingsinstallaties

Service en onderhoud

Service & onderhoud

van uw centrale verwarming