055 30 05 04 info@isopur.be

Verwarming op gas

Home » Verwarming » Verwarming op gas

Betrouwbare verwarming op gas

Bij het installeren van een gasketel is het belangrijk om een erkende loodgieter in te schakelen. Een professionele plaatsing zorgt voor een efficiënte werking van uw gasketel, maar ook voor een veilige en betrouwbare installatie die voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Regelmatig onderhoud door een erkende vakman is eveneens belangrijk om de veiligheid en efficiëntie van uw gasketel te waarborgen.

Waarom verwarmen met een gasketel

Met centrale verwarming op gas kunt u onmiddellijk genieten van een aangenaam binnenklimaat door de snelle respons op de thermostaat. Bovendien kunt u besparen op uw energie- en gasrekening door het gebruik van een efficiënte en zuinige cv-ketel. Gasverwarming is daarnaast flexibel en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verwarmen van ruimtes, het opwekken van warm water en het koken. Met een eenvoudig te bedienen temperatuurregeling kunt u ook comfortabel verblijven in elke ruimte.

Gaan hernieuwbare energie en verwarming op gas samen?

Absoluut. Verkiest u hernieuwbare, duurzame verwarmingsmethode? Dat kan ook met gas! Ga voor een hybride verwarmingsinstallatie door uw gasketel te combineren met een warmtepomp.

Vaillant wandketel voor verwarmen op gas

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen. Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Andere specialisaties

Voet op verwarmde vloer

Vloerverwarming

voel de gezellige warmte van vloerverwarming onder uw voeten

Witte wandradiator

Radiatoren

functioneel en decoratief

Hernieuwbare energie buitenunits

Hernieuwbare energie

duurzaam verwarmen met warmtepomp, zonneboiler of warmtepompboiler

Airconditioning

Airco

koelen en verwarmen met binnen- en/of buitenunit

Herstelling buizen

Onderhoud, herstellingen en service

persoonlijke, snelle service en oplossing van iemand die uw installatie kent

⭐⭐⭐⭐⭐

“Correcte service, houden zich aan de afspraken.”

Immo Dhondt, Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Firma die hun afspraken nakomt en weet van aanpakken. Echte aanrader! “

Améline D., Gent

⭐⭐⭐⭐⭐

“Reeds voor meerdere projecten met Isopur samengewerkt. Recentste project was plaatsing van een warmtepomp in onze nieuwbouwwoning. Opnieuw zeer tevreden. “

Sem N., Elsegem