055 30 05 04 info@isopur.be

Vloerverwarming

Home » Verwarming » Vloerverwarming

Het is altijd heerlijk om op warme vloeren te lopen, toch? Vloerverwarming biedt dat comfort en meer. Het geeft een aangename, constante warmte af, is niet zichtbaar en neemt geen ruimte in beslag.

Bovendien is het energie-efficiënt en gemakkelijk te bedienen met een thermostaat. En als dat nog niet genoeg is, kan het zelfs worden gebruikt met een energiezuinige warmtepomp om uw energiekosten te verlagen.

Waarom kiezen voor vloerverwarming

Er zijn verschillende voordelen aan het installeren van vloerverwarming in uw woning:

  1. Comfortabel: Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele verwarming van uw woning. Doordat de warmte vanaf de vloer omhoog stijgt, ontstaan er geen koude plekken of tocht.
  2. Energiezuinig: Vloerverwarming werkt op lagere temperaturen dan traditionele radiatoren. Hierdoor verbruikt het minder energie en is het dus energiezuiniger.
  3. Gezond: Doordat er geen stofcirculatie plaatsvindt zoals bij radiatoren, is vloerverwarming beter voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
  4. Ruimtebesparend: Omdat er geen radiatoren nodig zijn, bespaart u ruimte in uw woning.
  5. Waardeverhogend: Het installeren van vloerverwarming kan de waarde van uw woning verhogen, omdat het als een moderne en comfortabele verwarmingsoplossing wordt gezien.

Gaan hernieuwbare energie en vloerverwarming samen?

Zeker, optimal zelfs! Duurzame warmtepompen zijn immers een verwarmingsbron op lage temperatuur. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Handen op vloerverwarming

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen. Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Andere specialisaties

Wandketel Vailant

Verwarming op gas

voor een snelle, efficiënte en flexibele temperatuurregeling

Witte wandradiator

Radiatoren

functioneel en decoratief

Hernieuwbare energie buitenunit

Hernieuwbare energie

duurzaam verwarmen met warmtepomp, zonneboiler of warmtepompboiler

Airconditioning

Airco

koelen en verwarmen met binnen- en/of buitenunit

Herstellen waterleiding

Onderhoud, herstellingen en service

persoonlijke, snelle service en oplossing van iemand die uw installatie kent

⭐⭐⭐⭐⭐

“Correcte service, houden zich aan de afspraken.”

Immo Dhondt, Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Firma die hun afspraken nakomt en weet van aanpakken. Echte aanrader! “

Améline D., Gent

⭐⭐⭐⭐⭐

“Reeds voor meerdere projecten met Isopur samengewerkt. Recentste project was plaatsing van een warmtepomp in onze nieuwbouwwoning. Opnieuw zeer tevreden. “

Sem N., Elsegem