055 30 05 04 info@isopur.be

Waterontharding

Home » Waterzuivering » Waterontharding

Hard water verzachten met een waterontharder

Waterontharding is een proces waarbij hard water wordt behandeld om het zachter te maken. Hard water is water dat een hoge concentratie mineralen, zoals kalk en magnesium, bevat. Deze mineralen kunnen ervoor zorgen dat er kalkafzetting op tegels, leidingen en andere oppervlakken ontstaat en dat zeep en shampoo minder goed schuimen.
Er zijn verschillende manieren om hard water te ontharden. De meestgebruikte methode is het gebruik van een waterontharder, die het water filtert en de mineralen verwijdert voordat het in huis binnenkomt.

Wat is de meerwaarde van een waterontharder voor mij?

Waterontharding kan helpen om kalkaanslag te voorkomen en de levensduur van leidingen, boilers en andere apparatuur te verlengen. Het kan ook de huid en het haar zachter maken en het gebruik van zeep en shampoo efficiënter maken.

Een BWT-ontkalker op basis van uw waterverbruik

Isopur plaatst waterontharders van het merk BWT. Deze zijn enorm kwalitatief en maken zowel voor uw apparaten als voor uw eigen huid en haar een immens voelbaar verschil. Het type waterontharder wordt bepaald op basis van uw waterverbruik; aarzel niet om ons hierover informatie te vragen.

Zacht water dankzij een waterontharder

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen. Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Andere specialisaties

Regenwaterzuivering

Regenwaterrecuperatie en filtering

regenwater als krachtige resource

⭐⭐⭐⭐⭐

“Eén telefoontje volstaat en zaakvoerder Patrick komt langs om te checken wat er misloopt. In de mate van het mogelijke wordt je meteen gedepanneerd en is je installatie binnen de kortste keren opnieuw aan het draaien. Isopur is een correcte en eerlijke firma met heel wat ervaring. Een aanrader ! “

Frédéric D., Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Hebben voor ons een nieuwe gasketel en warmtepompboiler geïnstalleerd en de werken waren zeer correct en proper uitgevoerd. Nadien was nog een kleine aanpassing nodig in de instellingen en Patrick (de zaakvoerder) heeft dat heel snel komen doen, ze laten je met andere woorden niet in de steek. Ook voor kleine werken en onderhoud komen ze graag langs. “

Kristoff H., Ronse

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dank voor de snelle en goeie service, al 2 keer echt goed geholpen geweest!”

Rex Work and Safety, Nazareth