055 30 05 04 info@isopur.be

Regenwaterrecuperatie en filtering

Home » Waterzuivering » Regenwaterrecuperatie en filtering

Helder en geurloos regenwater voor vele doeleinden

Regenwater is een ontzettend waardevolle resource en met een regenwaterfilter kunt u het op een gemakkelijke manier opvangen en hergebruiken. Bij Isopur kan u terecht voor regenwaterrecuperatie en -verbetering, zoals regenwaterpompen en regenwaterfilters.

Filtratie in 3 stappen

Met een regenwaterfilter kan u via een 3-stapsfiltratieprocedure zeker zijn van helder, geurloos water voor allerlei doeleinden in huis en op het werk. Bovendien is regenwater de perfecte keuze voor het wassen van uw ramen, uw wasgoed of uw auto, aangezien het vrij is van kalk en geen vlekken of kringen achterlaat. Door regenwater meer te gebruiken, bespaart u niet alleen op uw waterrekening, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst voor ons allen.

Onze voorkeursmerken

Isopur plaatst en levert regenwaterpompen van het merk Grundfos en regenwaterfilters van het merk BWT. Deze zijn enorm kwalitatief en maken een groot verschil in de helderheid, kleur en geur van uw regenwater. Indien gewenst kan ook gekozen worden voor chloordesinfectie en uv-zuivering van uw regenwater.

Regenwaterzuivering

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen. Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Andere specialisaties

Regenwaterzuivering

Waterontharding

water dat zacht is voor uw apparaten en voor uzelf

⭐⭐⭐⭐⭐

“Eén telefoontje volstaat en zaakvoerder Patrick komt langs om te checken wat er misloopt. In de mate van het mogelijke wordt je meteen gedepanneerd en is je installatie binnen de kortste keren opnieuw aan het draaien. Isopur is een correcte en eerlijke firma met heel wat ervaring. Een aanrader ! “

Frédéric D., Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Hebben voor ons een nieuwe gasketel en warmtepompboiler geïnstalleerd en de werken waren zeer correct en proper uitgevoerd. Nadien was nog een kleine aanpassing nodig in de instellingen en Patrick (de zaakvoerder) heeft dat heel snel komen doen, ze laten je met andere woorden niet in de steek. Ook voor kleine werken en onderhoud komen ze graag langs. “

Kristoff H., Ronse

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dank voor de snelle en goeie service, al 2 keer echt goed geholpen geweest!”

Rex Work and Safety, Nazareth