055 30 05 04 info@isopur.be

Sanitaire toestellen voor badkamer, toilet en keuken

Home » Sanitair » Sanitaire toestellen voor badkamer, toilet en keuken

Keuze van uw sanitaire toestellen, plaatsing en afwerking voor uw oord van rust

Denkt u erover na om uw badkamer, toilet of keuken te vernieuwen? Wij helpen u graag verder. Ons doel is om u ontspannende en comfortabele sanitaire ruimtes te bezorgen, rekening houdende met uw vooropgestelde budget. Van zeer prijsvriendelijke, kwalitatieve sanitaire toestellen tot extravagante ontwerpen of strak design: uw idee, uw keuze, onze uitvoering.

Ruim aanbod in design en budget

Wij vergezellen onze klanten naar de ruime toonzalen van onze leveranciers en begeleiden hen bij het maken van hun keuze. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vlot inspelen op de wensen van elke klant. Uw droombadkamer of wellnessruimte ligt binnen handbereik, bovendien binnen uw vooropgestelde budget.

Sanitaire toestellen

Offerte aanvragen

Vraag ons via deze weg om meer informatie of om een vrijblijvende prijsraming voor uw project. Elke prijsvraag is uniek, wij staan ervoor om met u de mogelijke opties te overlopen. Daarom komen wij graag langs voorafgaand aan de offerte. Op deze manier kunnen wij u een all-in prijsraming aanleveren, zonder verrassingen.

Andere specialisaties

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers maken gebruik van dezelfde technologie als warmtepompen, maar zijn specifiek ontworpen voor het opwekken van sanitair warm water.

Zonneboiler

Zonneboilers

Een zonneboiler is een systeem dat gebruikmaakt van de energie van de zon om warm water op te wekken voor gebruik in huis.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Eén telefoontje volstaat en zaakvoerder Patrick komt langs om te checken wat er misloopt. In de mate van het mogelijke wordt je meteen gedepanneerd en is je installatie binnen de kortste keren opnieuw aan het draaien. Isopur is een correcte en eerlijke firma met heel wat ervaring. Een aanrader ! “

Frédéric D., Oudenaarde

⭐⭐⭐⭐⭐

“Hebben voor ons een nieuwe gasketel en warmtepompboiler geïnstalleerd en de werken waren zeer correct en proper uitgevoerd. Nadien was nog een kleine aanpassing nodig in de instellingen en Patrick (de zaakvoerder) heeft dat heel snel komen doen, ze laten je met andere woorden niet in de steek. Ook voor kleine werken en onderhoud komen ze graag langs. “

Kristoff H., Ronse

⭐⭐⭐⭐⭐

“Dank voor de snelle en goeie service, al 2 keer echt goed geholpen geweest!”

Rex Work and Safety, Nazareth